Waarom ben ik Virtual Assistant geworden?

Eigenlijk zit het “VA-schap” in mijn DNA. Als je mijn eerdere bericht leest over: Wat is een Virtual Assistant en mij een beetje kent, dan is het duidelijk dat ik een geboren regeltante ben 😉

Daarom vertel ik graag iets meer over mijn weg naar ondernemerschap, mijn why!

De organisatorische- en regeltaken vind ik ontzettend leuk om te doen (zo goed privé als zakelijk) ; het ontzorgen, meedenken, helpen, zit ook in mij. Dat is wat mij energie geeft. Maar wat ook in mij zit en tot op heden een beetje verstopt en ingehouden bleef in mijn loondienst carrière is ontwikkelen, ondernemen, doen, kansen zien, overal nieuwe projecten in zien. Als ondernemer heb je geen kaders, the sky is the limit. Je hoeft je niet aan een job-description te houden waar soms ambitie tegen wordt gehouden als je buiten de lijntjes wilt kleuren.

En zo ben ik in gaan zien dat er meer in mij zit en ben ik dat gaan ontdekken en ontwikkelen en besloot ik het “VA ondernemerspad” in te slaan.

Het leuke aan Virtual Assistant is dat het heel breed is en je gaandeweg je expertise kan aanpassen en ontwikkelen. Het begint met waar je goed in bent aan te bieden maar ook ingaan op nieuwe kansen en uitdaging zien. Als ondernemer is je pad niet definitief uitgestippeld en kan je gaandeweg je horizon verleggen. Dat is juist zo leuk aan ondernemen. Doen wat je leuk vind, waar je goed in bent op jouw manier!

Ik ben een spin in het web, de partner achter de schermen voor ambitieuze en gedreven ondernemers die handjes te kort komen om te focussen op hun core business. Je hoeft namelijk niet alles alleen te doen. Doe waar je goed in bent, en besteed andere zaken uit. Zo houd je tijd over om je business te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar mijn diensten?
Check dan: https://gsinbusiness.nl/personal-assistant/

Ben jij ook ondernemer (en/of) virtual assistant, dan ben ik benieuwd naar jouw verhaal, wat is jou why?

Geplaatst in:

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top