Regeltante met inhoud, duizenpoot, troubleshooter,
redder in nood, sparringspartner

Wat anderen over mij zeggen

Opdrachtgevers, Zakenrelaties en (oud)Collega's aan het woord.

Event Manager

Event Organisatie

Wow wat blaast Geraldine mij elke keer weer weg met haar enorme gedreven inzet om alles op rolletjes te laten lopen.
Voor mij als klant: event host & spreker & coach is de ondersteuning van Géraldine een enorme toegevoegde waarde.

Géraldine heeft mij ontzorgd in operationele en praktische zaken in de voorbereiding van het event, tijdens het event, en achteraf.
Hierdoor kon ik mij volledig focusen op de gasten en mijn presentatie. Dit heeft een hoop stress bij mij weg genomen.

Ze zit hoog in haar energie en denkt mee hoe het event nog beter wordt. Ze is mijn event manager en sparringpartner.
Ze is een plezier om mee te werken en we noemen een gestructureerd geregeld iets thuis inmiddels een “Géraldientje” ????
Ze maakt elk project tot een succes. Een echte topper!

Anne Niemeijer

Sales Coach

Relatie Geschenken

Relatiegeschenken

Géraldine benaderde mij voor een samenwerking en haar fijne open houding zorgde ervoor dat we direct een klik hadden. Heerlijk dat Géraldine zelf met goede ideeën komt en zich ook daadwerkelijk aan alle gemaakte afspraken houdt. Zo heeft ze voor mij relatie geschenken bedacht en verzorgd. Ze nam mij letterlijk alle zorg én nazorg uit handen. Wat ik heel fijn vind is dat ze duidelijk communiceert en afspraak = afspraak bij haar. Als je op zoek bent naar iemand die écht meedenkt en alle zorgen uit handen neemt, is Géraldine de juiste combi tussen commercieel, creatief en proactief!

Renate Knoester-Bruinenberg

Copywriter & SEO-schrijfcoach - Van Idee Naar Tekst

GS in Business - Geraldine Sobels - Referenties - Personal Assistant

Personal Assistant tot in de details!
Duracell

Geraldine is een zeer gedreven persoon met oog voor de kleinste maar ook belangrijke details. Ze voelt de behoeften ter ondersteuning zeer goed aan waardoor ze snel en accuraat anticipeert op situaties. Haar werk en bijdrage maakt het verschil tussen goed, nog beter en perfect. Organisatorisch is ze top! Ze zal het onderste uit de kan halen om te leveren waarvoor ze werd ingezet. Een echte troef is ook haar perfecte kennis van de Franse taal. Hierdoor is een vlotte samenwerking met Franstalige partners geen enkel probleem

Dimitri Soetens

Key Account Manager

GS in Business - Geraldine Sobels - Referencies - Zoom

Online Event Coördinator

Géraldine heeft mij ondersteund bij een aantal online workshops met grote groepen deelnemers. Dat was heel fijn: ik kon me volledig concentreren op het geven van mijn workshops, waardoor alles soepel verliep en de deelnemers enthousiast waren. Geraldine regelde alle praktische zaken. Ze gaf de deelnemers toegang tot de sessie, verdeelde de breakout rooms, monitorde de chat en gaf technische support. Het was prettig samenwerken met Geraldine, zowel tijdens de sessies als bij de voorbespreking en de evaluatie. Ze is betrouwbaar, nauwkeurig en gewoon een leuke, positieve persoon om mee te werken. 

Suzanne Warmerdam

Visual Storyteller & Trainer

Office Manager Event Manager Project Manager

Office Manager & Team Coördinator Duracell

Een gedreven, hands-on, enthousiaste multitasker. Dat is Geraldine! Met haar organisatietalent en betrokkenheid is zij een veelzijdige professional. Daarnaast heeft Geraldine een enorm hoge sociale sensitiviteit en weet daarmee als Haarlemmerolie een team goed te laten functioneren.

Jorgo Lialiangas

General Manager

Event Management

Event Gast

Ik heb Géraldine leren kennen op een netwerk en salesevent, waar ze de event manager was, de regel dame achter de schermen.
Stiekem had ik al heel veel positiefs over haar gehoord en
was erg benieuwd. 
Het was geweldig om Géraldine live aan het werk te zien, hoe ze de gasten op hun gemak stelde, de coördinatie en regie van het event onder controle had. 
Dit zorgde ervoor dat de spreker/host van het event zich in alle rust kon focusen op haar verhaal en daarom ook echt kon shinen op haar eigen event!
Géraldine heeft een prettige persoonlijkheid, een heerlijke energie bij zich die zich uit in veel sprankeltjes in haar ogen.
Ze straalt rust uit, had alles tot in de puntjes geregeld en onder controle.
Kortom: als ik straks iemand naast me nodig heb om alles mee in goede banen te leiden dan zou het Géraldine zijn!

Bianca Gijsman

Bitch Coaching

Personal Assistant

Personal Assistant
Duracell

I got to know Geraldine as a hardworking and very punctual colleague at Duracell Benelux where she assisted me and the team. 
She is super structured, able to connect on all levels in the organization and great fun to work with.
Terms that describe her
 well are: positive, energetic, service minded, gets the job done.

Mathieu Meyer

General Manager

ParkerWilliamslogo

Franstalige topper

Ik heb Géraldine als een zeer waardevol onderdeel van ons team mogen ervaren. Het was een perfecte match waarbij haar vaardigheden optimaal naar voren kwamen. Organisatorisch is ze erg sterk. Alles is vaak tot in de puntjes verzorgd. Géraldine denkt vooruit en ziet al oplossingen terwijl anderen vaak het probleem nog niet hebben opgemerkt. Haar zeer vloeiende communicatie in zowel Nederlands, Frans als Engels zorgde voor veel waardering bij ons en onze opdrachtgevers. We hebben een buitengewoon fijne tijd met elkaar gehad en als werkgever kan ik niets anders concluderen dan dat ik iedereen haar van harte kan aanbevelen. Bedankt voor jouw geweldige inzet bij ons op kantoor. Jouw inzet heeft absoluut bijgedragen aan de groei van onze organisatie.

Hielke Struben

Owner Parker & Williams Real Estate

Event Management

Account Manager & Event Manager Railsport

Met haar overtuigingskracht gecombineerd met een betoverende lach en oogopslag.
Inzet, kracht en doorzettingsvermogen is eveneens uitmuntend.
Die combinatie aangevuld met een afgemeten hoeveelheid materie- en dossierkennis
maakt Géraldine tot een top-businesspartner.

Remko Ebbeling

Directeur Railsport

Organisatie talent

Organisatie Talent

Géraldine en ik hebben twee jaar samengewerkt bij Parker & Williams Amsterdam, ik kijk zeer positief terug op deze samenwerking. Ik ken Géraldine als gedreven, gepassioneerd en zeer professioneel. Ze heeft een hoog verantwoordelijkendsgevoel: je kunt ervan op aan dat zij alles perfect organiseert en altijd klaar staat voor klanten en collega’s

Jasmijn

Teamgenoot

Scroll to Top